OCITUR 2012

23.2.10

Trobada amb empresaris i professionals de Vilassar de Mar

El passat 9 de febrer el grup municipal de CiU de Vilassar de Mar va organitzar un dinar/col•loqui entre Felip Puig i empresaris de la població.

A la trobada van ser-hi presents representants del Mercat de la flor, del Mercat Municipal, de l'Associació del Polígon Els Garrofers, i de Vilassar Comerç, així com professionals de diferents àmbits com la construcció, la lampisteria, la floricultura, la informàtica, la restauració i la distribució de vins.
Per part de CiU, acompanyant Felip Puig, van ser-hi presents en Xavier Badia, President Comarcal de CDC al Maresme, Benet Maimí, Diputat al Parlament de Catalunya i President d'UDC al Maresme, Joaquim Ferrer, Alcalde de Vilassar de Mar, i Débora Jover-Santiñà, Regidora de Comerç i Promoció econòmica de Vilassar de Mar.

Durant el col•loqui es va debatre sobre temes tant importants com la situació econòmica actual, on cada representant va poder manifestar els neguits sobre aquest aspecte dins cada sector, així com l'estat de les actuacions en matèria de mobilitat de la comarca, entre d'altres. Puig va donar resposta a aquest neguits, explicant quina seria l'actuació de CiU en el cas que la coalició aconseguís responsabilitats de govern, tot i indicant que sovint s'hauran de prendre decisions difícils, però amb la responsabilitat de país que pertoca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada