OCITUR 2012

18.11.10

CiU: un Govern fort, una societat més lliure!

Ja som al vell mig de la campanya electoral. Com podeu seguir en els mitjans de comunicació, tota la campanya es centra en tots contra CiU i en veure qui diu o fa la barbaritat més gran per cridar l’atenció dels ciutadans. D’exemples en podeu trobar-ne molts, potser un dels disbarats més grossos a estat quan, en una de les poques sortides del candidat socialista fora de l’àrea metropolitana, des de Mataró, va demanar el vot als aturats. Als propis ciutadans que ell i les polítiques del tripartit han conduit a la molt precària situació econòmica!!

Els nostres candidats comarcals, recolzats per una gran nombre de militants i simpatitzants, no ens aturem ni un moment, tots tenim les agendes plenes per demanar el vot per tal de lluitar pel canvi!! Per “un Govern fort, una societat més lliure”!
Benet Maimí i Àngel Colom a Dosrius, reunits amb el candidat d’Unió a Dosrius Antoni Valls, el president comarcal de cdc Xavier Badia i militants
 Benet Maimí, amb militants de St.Pol de Mar, entre ells la presidenta Gloria Roig d'Unió a St.Pol, junt al militant d'origen dominicà Antonio Gómez
Pere Galbany, regidor de Mataró, acompanyat de Marc Marin, president de cdc a Mataró i del militant mataroní Albert Cot, penjant pancartes de matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada