OCITUR 2012

18.5.11

J.Antoni Duran i Lleida a Dosrius

Aquest diumenge, es va crear molta expectació a Dosrius per la visita de J.Antoni Duran i Lleida, que va anar-hi per recolzar la candidatura d’en Antoni Valls. També varen ser recolzant l’acte en Benet Maimí, diputat al Parlament, i en Josep Sánchez Llibre, diputat al congrés.

Foto El Punt
Durant als parlaments que es varen realitzar a Canyamars, l’Antoni Valls, a part de destacar varis punts del programa de CiU Dosrius, va destacar el projecte de creació d'una universitat de la natura a la casa de colònies de Canyamars que concentraria “estudiants i professors de diferents disciplines a l'entorn de la biologia”. En aquest enllaç de El Punt i podeu trobar-hi més informació.
Aquest proper divendres organitzen l’acte final de campanya al Pavelló de Dosrius amb una mongetada popular. Qui els vulgui acompanyar cal que passi a buscar les invitacions per aquests llocs: “Cal Víctor” (Canyamars), Bar “Les Piscines” (Can Massuet), Peixateria Dolors (Dosrius), Ferreteria Can Massuet, Forn de Pa Puri (Can Massuet), o trucant al 610.465.228.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada