OCITUR 2012

1.11.09

Nota de Premsa UDC Argentona

En Ple celebrat el dia 23 d’Octubre de 2009, es va donar per acabada una historia que va iniciar-se fa uns 6 anys, quan el govern del nostre Ajuntament format per “La Entesa i el PSC” se’n l’Alcalde el senyor Soy, va tenir la desafortunada idea de vendres el Centre d’Argentona als senyors de la promotora Mas Vilanova, sense conèixer encara avui dia el motiu real d’aquest projecte tan fastuós .

Això lògicament ha tingut un cost material i moral com era la de perdre la Font de Sant Domingo si s’hagués fet, aquest cost com sempre, ho pagarem els vilatans, però el cinisme esta, que els mateixos que van fer el mal ara demanin explicacions als que després de molta feina i molts mals de cap, han pogut resoldre-ho.

Seria bo que els senyor de la Entesa i els del PSC s’ho fessin mirar.
Pot ser els podria ajudar ha comprendre-ho si tots ens preguntéssim.
“Si el govern del senyor Soy, amb la Entesa i PSC no haguessin pres aquesta decisió de Can Doro i La Sala”, Argentona estaria més be o més malament econòmicament i socialment ?.
Creiem que ha estat un bon avís per tota la gent del poble, doncs seria bo que tots plegats quan hi hagin eleccions Municipals ens ho prenguéssim de forma més participativa, més seriosa i responsable.

Aquesta “mal hi feta” sembla que s’ha pogut resoldre.
Però i La Sala ??; com es podrà resoldre ??. No sol s’hi ha de fer més inversió, sinó a més, s’han de tornar els préstec més els interessos, i ja parlarem del cost del seu manteniment quan s’acabi l’obra .

De moment el vilatans d’Argentona ens ha costat ja 9 anys sense La Sala !!

UDC d’Argentona
29 d’octubre 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada