OCITUR 2012

23.5.10

Renovació Executiva d'Unió de Joves

El passat dijous, va tenir lloc a la seu comarcal d’Unió, l’acte de renovació de l’executiva comarcal d’Unió de Joves. L’acte va estar presidit per Roger Muntanyola, President Nacional d’UJ i candidat al Parlament, Oriol Gil, secretari d’Organització d’UJ, Toni Castellà, secretari d’Organització d’Unió i membre de la mesa del Parlament, Benet Maimí, Present Comarcal d’Unió i Diputat al Parlament. Van estar acompanyats dels regidors de l’Ajuntament de Mataró, Marcel Martínez i Pere Galbany, i nombrosos militants.
Alfons Nuñez va ser escollit de manera unànime com nou President Comarcal d’UJ, el qual agrair als presents la confiança dipositada amb ell i va expressar les ganes que te de reforçar la formació a la comarca tot treballant per Catalunya. L’executiva comarcal d’UJ ha estat aprovada amb els següents carrecs:

President: Alfons Núñez
- Secretari d'Organització: Pau Terradas
- Secretari de Comunicació: Javi Martín

L’acte va tancar-se amb discursos i un interessant debat sobre actualitat política.
Toni Castellà, va assenyalar que ell també va ser membre destacat d’UJ, arribant a ser-ne el President. Va afirmar que “UJ te molta importància dins Unió ja que parla de política des de la joventut, des de la perspectiva dels joves.” Cal destacar que va encoratjar als presents ha treballar en quin model ideològic tindrà el nostre país en el futur. També es va mostrar molt preocupat per l’actuació del tripartit vers la cultura i la economia del nostre país. Dins la crisi actual “Cal que l’administració no sigui un tap en la creació de negocis, dels que s’ha convertit en un enemic.” Com reptes de futur va destacar que “la sobirania la tindrem si la majoria dels ciutadans la volen”, tot afirmant que “l’esperada sentencia del TC vers l’Estatut es una gran irresponsabilitat de l’Estat Espanyol.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada