OCITUR 2012

29.9.10

Executiu Comarcal amb Josep MªPelegrí

Els passat dilluns 27 de setembre, va tenir lloc a la nostra seu comarcal, l’Executiu Comarcal d’Unió, presidit per Josep Mª Pelegrí, Secretari General d’Unió Democràtica de Catalunya, Joan Recasens, President de la Intercomarcal de Barcelona Comarques i el nostre President Comarcal en Benet Maimí, acompanyats de diferents càrrecs del partit i amb l’assistència de nombrosos presidents locals i militants
El primer en prendre la paraula va ser en Benet Maimí, que va fer un repàs del temes a tractar sobre la comarca. Posteriorment, va parlar sobre la proximitat de les eleccions al parlament, tot recordant que tots els nostres esforços han d’anar cap a lluitar contra la crisis i ha no creure’ns les enquestes, on va afegir que “hem de treballar perquè la gent vagi a votar”.
Josep MªPelegrí, va fer un repàs de l’actual legislatura i de la situació del govern, on va destacar que el President Zapatero es troba en caiguda lliure en totes les enquestes. Sobre el President Montilla, va dir, que no li queda més que intentar guanyar temps per tal que hi puguin haver-hi aconteixements que permetin capgirar la tendència negativa del seu govern. En tot cas, cal que des de CiU ens centrem en els set anys de coherència i moderació del nostre discurs i en solucionar els problemes econòmics dels ciutadans. Va afegir, que governar serà molt difícil, ja que l’actual govern “s’ha gastat el que no tenen i deixen moltes factures per pagar”.
Tots els parlaments, van concloure, recordant la gran importància que tindran les persones que facin d’interventors en les properes eleccions al Parlament. Es demana des del partit i des de la federació, el màxim nombre d’interventors possibles per tal de garantir el bon exercici del dret ha vot de tots els catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada