OCITUR 2012

6.2.11

Montserrat Suari, nova directora general de l’Agència Catalana de la Joventut

Montserrat Suari i Bartres (Argentona, 1969), cap de llista d’Unió a Argentona, és la nova directora general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), després de ser nomenada pel Govern de la Generalitat.

Suari, que amb el seu nomenament s’incorpora a la Direcció General de Joventut, és llicenciada en dret per la UNED i per la UIC, i màster de comerç i finances internacionals per la UB. També és tècnica en comerç exterior per l’Escola Pia de Mataró, va fer pràctiques jurídiques al Tribunal de Justícia del Canton du Jura (Suïssa) en el marc del programa “Eurodyssee” (Assemblee des Regions d’Europa), i va realitzar estudis de formació tècnica al Centre de tecnologia empresarial de Mataró i Maresme (CETEMMSA).

En l’àmbit laboral, l’alt càrrec de la Generalitat va treballar com a tècnica de suport a l’empresa a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (2003) i va exercir com a directora de Comunicació, Màrqueting i Publicitat de l’empresa Punt Roma a Mataró, des de 1996 a 2006. Des del 2007 i fins a l’actualitat treballava com a advocada Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada