OCITUR 2012

25.10.09

Congrés Constituent d'Unió Municipal

Dissabte al matí, un bon numero de regidors de la comarca, ens varem desplaçar a Barcelona al congrés constituent d’Unió Municipal amb el lema “finançament just: enfortim el món local”. Els regidors i alcaldes d’Unió ens varem trobar per escollir els nostre representant dins el Comitè de Govern del partit i debatre sobre la ponència “El Finançament local: Mesures urgents per una administració en crisi”.

En l’acte, hi va intervenir entre d’altres membres del consell d’Unió Municipal, el que va ser escollit President, en Marc Prat i Arrey, alcalde de Ribes de Freser (comarca del Ripollès). En Marc, en el seu discurs, va destacar la seva demanda de “que s’estableixi d’una vegada per totes el marc competencial dels ajuntaments per tal que tots els organismes tinguin clar quines son les seves competències”. I com no, també ens va fer arribar la seva preocupació per la crisis i especialment per les nefastes mesures preses per els governs, com ara el que sembla que serà el proper augment de l’iva.


El tancament va anar a càrrec del nostre President, J.Antoni Duran i Lleida. De les seves paraules cal destacar que “El govern socialista deixa en caiguda lliure els ajuntaments” i que “El tripartit és insensible i invisible al món local”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada