OCITUR 2012

21.10.09

Executiu Comarcal d'Octubre

Ahir al vespre va tenir lloc a Mataró la reunió de l’Executiu Comarcal de la nostra formació.
La reunió va estar presidida per en Joan Recasens i Guinot, Diputat al Parlament, Regidor de Sant Cugat i President de la Intercomarcal Barcelona-Comarques, junt amb en Benet Maimí Diputat al Parlament, Regidor d'Arenys de Mar i President Comarcal del Maresme.
Es va fer constar en acta, la felicitació de tots els membres de la executiva a en Roger Montañola. Avalat pel 96% dels vots del congrés nacional, que es va celebrar el passat diumenge a Badalona, va ser nomenat Secretari General d’Unió de Joves. Moltes Felicitats Roger!!
Entre d’altres temes d’actualitat comarcal es van tractar diferents mocions presentades per els nostres regidors als Plens Municipals de la comarca en relació a l’anul·lació de l’impost de successions, la devolució de l’iva als ajuntaments, protecció dels treballadors autònoms i l’autorització de referèndums a entitats dels nostres municipis. Tot i aquestes mocions, va quedar palesa la gran preocupació que existeix en la nostra formació en relació a la forta crisis econòmica que està patint l’economia del nostre país.
En l’ordre del dia també hi havia l’agenda d’actes de partit dels propers mesos, en els que destaca la celebració del 78è aniversari d’UDC que aquest any es celebrarà a la comarca de l’Alt Penedès el proper 07 de Novembre. Tots els que hi vulgueu assistir ja us podeu apuntar dirigint-vos als vostres presidents locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada