OCITUR 2012

24.10.10

Dinar-Míting a Premià de Mar

              Aquest dissabte, els militants premiarencs, en el marc de la precampanya per les eleccions al Parlament, van organitzar un dinar-míting amb l’assistència de 1.300 persones.

Abans de tastar la fideuada, varen tenir lloc els parlaments dels candidats comarcals, de l’alcalde de Premià de Mar i de l’Artur Mas.

En Benet Maimí, va fer un parlament intens, que va iniciar dirigint-se al nostre candidat a la presidencia de la Generalitat dient-li “El maresme no et decebrem Artur, tornarem a guanyar als 30 de 30 pobles!”. Tot seguit, va prosseguir fent un anàlisi de la situació actual de Catalunya, on va comparar els 7 anys de tripartit amb les 7 plagues d’Egipte: “1.- mal finançament. 2.- sequera crisis de l’agua. 3.- increment de l’administració, manca d’austeritat, mala gestió de les finances públiques. 4.- 20% pobresa, 20% atur 40% atur juvenil. 5.- incendis i nevades. 6.- Catalunya ha de sortir de la foscor que es troba. 7.- ha mort el teixit productiu català.” Va voler parlar de la greu crisi que ens afecta, però per ell, de crisi n’hi han tres: “1.- valors. 2.- país. 3.- econòmica”. En la darrera part del seu parlament, va donar les claus per canviar el rumb negatiu del país: “recuperar la il•lusió, l’alegria, la felicitat, hem perdut l’autoestima. Recuperar valors com esforç, disciplina, sacrifici, treball, sinó no s’aconsegueixen els èxits”, “hem de guanyar el futur. El present no pot estar pitjor, la herència del tripartit es nefasta”, “anem cap el canvi, no només de sigles sinó d’actituds, de projectes i de lideratge que només el pot donar l’Artur Mas”. Va finalitzar encoratjant a tots els militants i simpatitzants fins el darrer dia, tot recordant que “l’única alternativa útil, el vot útil es el de CiU”.

Al seu torn, Artur Mas ha subratllat que “Zapatero ha canviat el seu govern, però aquí qui canviarà el govern serà el poble de Catalunya, per posar un govern que ajudi a construir el país en positiu”. “El canvi no és treure’n uns per a posar-ne uns altres, ha de ser per a que a Catalunya la gent tingui confiança en el futur, hi hagi feina i hi hagi formació, autogovern, llibertat i per a defensar la nostra identitat”, ha continuat, “si hi ha canvi és perquè la gent està confiada en les possibilitats del país, que en té i de molt bones, i per a que la gent sàpiga que es podrà guanyar la vida i formar-se millor".


En l’acte, també hi varen estar presents altres destacats representants d’Unió al Maresme, a part d’en Roger Muntanyola que també es candidat al parlament, ens varen acompanyar en Josep Sánchez Llibre, en Ramon Espadaler i nombrosos regidors i alcaldes comarcals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada