OCITUR 2012

17.10.10

Festa del Joc Net

Aquest matí del diumenge dia 17 d’octubre de 2010, l’Estació del Nord de Barcelona era plena d’interventors i simpatitzants de CiU en motiu de la Festa del Joc Net, que serveix per agrair la tasca que farem el pròxim dia 28 de novembre com a interventors.

Els militants i simpatitzants del Maresme també hi hem estat presents per poder escoltar missatges com el del nostre President del Comitè de Govern, Josep A. Duran Lleida, que ha deixat clar que "Catalunya travessa una crisi nacional, institucional, econòmica i de valors. Quatre anys més de tripartit no permetran resoldre aquesta situació critica, sinó que acabaran d'ensorrar el país". "Que ningú no s’enganyi: sense CiU no hi ha un avenç nacional possible". La resta de parlaments han estat ha càrrec de Xavier Trias president de grup municipal de CiU a Barcelona, Joana Ortega número dos de la llista de CiU al Parlament de Catalunya i el tancament a càrrec del nostre candidat a la presidència de la Generalitat l’Artur Mas.

L’acte s’ha tancat amb un aperitiu ofert als assistents a l’exterior de l’estació, mentre que els més petits han pogut gaudir dels diferents jocs que hi havia pensats per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada