OCITUR 2012

6.5.12

Ja és aquí el Mes dels Indians!

Durant aquest mes de maig, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat cada cap de setmana activitats relacionades amb el passat indià de la vila. Des de tallers de xocolata i de cocktails a exposicions, i festes temàtiques als locals d'oci de la vila i a l'edifici indià per excel·lència a la vila: el Xifré.
indiansLa programació arrenca aquest mateix cap de setmana amb la presentació del programa d'actes, que tindrà lloc aquest divendres, a dos quarts de set de la tarda, a la sala Josep M. Arnau del CC Calisay. Seguidament hi haurà una xocolatada al pati del CC Calisay.
Precisament, la xocolata és un d'aquells aliments que Europa va descobrir gràcies als americanos quan van retornar dels seus viatges d'ultramar. És per això que la xocolata prendrà un protagonisme especial aquest mes amb diversos tallers per a petits i grans.
També els cocktails exòtics tindran un paper destacat, ja sigui mitjançant tallers per aprendre a fer-los o per degustar-los en alguna de les múltiples festes indianes que s'han previst pels propers caps de setmana. Així, una de les iniciatives del Mes d'Indians que més expectació ha aixecat és la de les "Nits Blanques", on tothom que vagi vestit de blanc als establiments d'oci nocturn de la vila associats al Mes dels Indians podrà entrar de franc.
A més, tampoc hi faltaran les "Nits d'Indians" a les feixes del Xifré, edifici emblemàtic de la vila que ens recorda el passat indià d'Arenys de Mar, amb ambientació caribenya, actuacions musicals i, fins i tot, la visita d'algun personatge que va viure de molt a prop el fenòmen d'anar a fer les amèriques.
Totes les activitats les trobareu al programa que podeu consultar des d'aquí i que també trobareu als establiments comercials de la vila i als equipaments municipals. A més també s'ha creat un espai específic a facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada