OCITUR 2012

21.11.09

CiU ha obtingut 500.000’00€ per la platja de Cabrera de Mar

El Diputat de CiU al Congrés, Josep Sanchez Llibre, juntament amb el Diputat de CiU al Parlament, Benet Maimí, s’han reunit amb el govern i amb representants dels veïns de Cabrera de Mar per tal d’informar-los sobre les esmenes acceptades al Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2010. L’eix central de la trobada, a estat el d’informar sobre l’èxit aconseguit per el Grup Parlamentari Català (CiU) en la obtenció de 500.000’00€ per la construcció d’espigons per la regeneració i manteniment de les platges de Cabrera de Mar.
L’alcalde, Juan Vilà i Carbonell, ha donat les gràcies als representants de CiU per la feina feta i ha recordat que Josep Sanchez Llibre ja va aconseguir el baixador de tren que tant havien reclamat els veïns. El Diputat al Congrés, ha expressat que “finalment, Cabrera de Mar, podrà oferir una platja estable per els veïns i els banyistes que visitin el municipi”, i s’ha mostrat convençut del bon resultat que donaran els espigons, com ja es visible amb els construïts a Caldes d’Estrac. Ha volgut recordar que “ara tenim la partida en els pressupostos, però cal forçar al govern per que compleixi i desenvolupi les obres abans de l’estiu”. En aquest aspecte, el mateix diputat, ha acordat amb l’alcalde de Cabrera de Mar viatjar el proper mes de gener a Madrid, per tal de reunir-se amb responsables del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí amb l’objectiu d’agilitzar l’inici de les obres.
El diputat Benet Maimí, ha subratllat que, coneixedors del gran problema de la manca de sorra a la platja del municipi, han estat realitzant de forma continua i sense defallir, totes les gestions necessàries fins aconseguir l’aprovació de l’aportació de l’estat.
Les paraules d’agraïment dels representants veïnals, han volgut deixar constància de l’èxit aconseguit per els ciutadans de Cabrera de Mar, que es també un èxit per tots els Catalans que vulguin gaudir de les seves platges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada