OCITUR 2012

1.11.09

Ramon Espadaler a Mataró

Ramon Espadaler, Diputat per CiU al Parlament de Catalunya i president del Consell Nacional d'UDC, va assistir el passat dijous al vespre a l’Assemblea Ordinària de la Federació de CiU a Mataró. Va presidir l’assemblea acompanyat per Adriana Martínez, Presidenta local d’Unió, Marc Marin, President local de CDC i de Joan Mora, President de la Federació CiU a Mataró i cap del Grup Municipal.

Espadaler, va oferir als militants de Mataró, un discurs sobre les darreres novetats polítiques, centrant-lo en la situació econòmica i social. Sobre la crisi, que tant preocupa la nostra militància, va dir que “CiU no té solucions màgiques, però té criteris clars”; hi va expressar el seu malestar amb el nou finançament que va dir “no portarà res de bo al nostre país”. Sobre els fets dels darrers dies, en relació amb el cas Millet i la Operació Pretoria, també es va pronunciar fent autocrítica i demanant serietat davant aquests fets que estan trasbalsant l’opinió publica. “Cal analitzar en profunditat els fets i prendre mesures per que aquests no es tornin a produir”.
Gairebé a mitja nit, abans de participar en la castanyada que els militants mataronins havien organitzat, Espadaler va demanar a tots els presents que parlin amb la gent, que els expliquin el projecte CiU i el clar model de país que volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada