OCITUR 2012

1.11.09

Trobada direcció intercomarcal amb periodistes

El restaurant “El Paller” de Premià de Mar, va ser el lloc de trobada de la direcció d’Unió de l’Intercomarcal Barcelona-Comarques amb la premsa maresmenca.
Es va celebrar una roda de premsa a càrrec de Josep Sánchez Llibre, Diputat al Congrés dels Diputats i membre del Comitè de Govern d’Unió, i Benet Maimí, Diputat al Parlament i President Comarcal d’Unió.
Durant roda de premsa, es van donar ha conèixer les esmenes als pressupostos 2010 que a presentat el grup de CiU al congrés i que afecten la nostra comarca. Per exemple, es pot destacar, la esmena per construir a la costa de Cabrera de Mar espigons en posició vertical al mar, per tal de frenar l’erosió de la sorra de la platja. Aquests tipus d’espigons ja han estat provats en èxit a d’altres municipis. Sánchez Llibre, també ha explicat per que CiU està totalment amb desacord amb el nou sistema de finançament autonòmic proposat pel govern per ser “poc democràtic”, “vergonyós” i representar una “gran deslleialtat” a “l'incomplir flagrantment l’Estatut d'Autonomia de Catalunya”.
També, es varen respondre preguntes dels periodistes relacionades amb les accions que a pres el govern davant la greu crisi econòmica i la negativa, tant dels govern català com l’espanyol, d’aprovar la supressió de l’impost de successions a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada