OCITUR 2012

19.11.10

Antoni Castellà fent campanya a Malgrat de Mar

A dia d’avui, calen fins a 17 llicències diferents per posar un nou producte català al mercat.

Antoni Castellà va explicar a Malgrat de Mar (Maresme), els eixos fonamentals en els àmbits de l’economia i l’educació, que portarà a terme CiU si guanya les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 28 de novembre.

Fonamentalment, ajudar els petits empresaris i autònoms a sortir de la crisi, obrint un sistema d’avals gestionat pel Govern de la Generalitat que permeti l’accés al crèdit i una rebaixa en la pressió fiscal. Ajudar les empreses a internacionalitzar els seus productes, incentivar la relació entre innovació i recerca i les empreses, i una administració de la qual no es tingui la percepció que posa pals a les rodes continuament, “cal passar de la fiscalització prèvia a la inspecció posterior, i no a l’inrevés”.

Pel que fa a l’educació, Castellà va avançar que un Govern de CiU, desvincularà la Formació Professional de l’àmbit d’educació, i vincular-lo al de l’empresa i el coneixement.

Finalment, el Secretari d’Organització d’UDC, que va estar acompanyat del Diputat maresmenc, Benet Maimí, va assenyalar que s’han de recuperar els valors de sempre que són els que han enfortit històricament Catalunya, incentivar la col.laboració entre els sectors públic i privat i que això només ho pot garantir un Govern de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada