OCITUR 2012

21.11.10

Una setmana pel canvi!

Avui molts maresmencs em assistit al míting central de campanya al palau d’esports de la Vall d’Hebron.

Els que em tingut la sort de poder-hi accedir, abans que s’esgotés l’aforament, em pogut viure un ambient magnífic. El canvi per una Catalunya millor es respirava en tots els recons!!, la grada dels joves tenia més ganes de gresca que mai i es veia una emoció especial en els ulls de tots els assistents.

Amb un bon grapat d’imitacions que han fet riure a tothom, en Pep Plaza a fet de teloner de tots els plats forts que venien darrera, fins i tot el president Pujol, que era assegut al davant, per uns moments s’ha vist darrera del faristol mentre tots esclatàvem de riure.

El moment seriós ha arribat amb els parlaments dels caps de llista per les quatre demarcacions, seguits de Joana Ortega, número 2 de la llista per Barcelona, Josep Antoni Duran Lleida, secretari general de CiU, que ha donat la paraula finalment a Artur Mas. En aquest enllaç podeu accedir a mes informació i ha una crònica dels parlaments.

 Dos dels nostres candidats, Toni Castellà, diputat i membre del comité de govern d'Unió i Roger Muntañola, secretari general d'Unió de Joves.
Imatge propietat de flickr convergenciaiunió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada