OCITUR 2012

19.11.10

Míting central de campanya al Maresme

Ahir al vespre a Mataró, en un pavelló d’esports que es va quedar petit, va tenir lloc el míting central de campanya al Maresme.

Els parlaments els va obrir en Joan Mora, president de CiU a Mataró, seguit per els nostres candidats comarcals al parlament, en Benet Maimí i en Joan Morell, tancant l’acte el nostre candidat a la presidència Artur Mas.

Benet Maimí, va centrar el seu parlament al voltant del món empresarial. Per fer-ho, es va ajudar d’un email que aquesta setmana havia rebut d’un empresari d’una pime que lluita per sobreviure dins l’actual situació en que es troba el nostre país. Aquí teniu l’enllaç amb l'email que va rebre.

Maimí, no va voler recordar les moltes limitacions, prohibicions, retallades de llibertat i de drets socials o els increments d’impostos que entre d’altres xacres que ens ha imposat el tripartit. Va arrencar els somriures i els aplaudiments dels que hi érem presents explicant l’anècdota d’un noi d’El Masnou que te la xicota a Sant Boi de Llobregat. Aquest noi, n’està tip de perdre els vespres travessant l’àrea metropolitana a 80Km/h. N’està tant fart que, fins hi tot, s’ha arribat a plantejar deixar la seva estimada xicota!!

Va concloure, com no podia ser d’altre manera, demanant el vot per CiU, pel canvi per una Catalunya millor!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada